Wijnproeverijen

Personeelsproeverijen

Wij organiseren graag proeverijen voor de medewerkers van restaurants en de vakhandel. Voor hen en voor ons is het belangrijk dat kennis van wijn aanwezig en actueel is. Gedurende een dagdeel krijgt u een verkorte basiscursus Wijnen, inclusief een proeverij.

Assortimentsproeverij

Regelmatig organiseren wij assortimentsproeverijen voor onze klanten en relaties. Het stelt u in de gelegenheid onze wijnen te proeven en met elkaar te vergelijken. De proeverijen vinden plaats in ons proeflokaal. Maar ook een presentatie van de wijnen op uw locatie is mogelijk.

Wijnproeverijen

Een wijnproeverij bij u thuis of op uw bedrijfslocatie is een ideale manier om 'beginnende' wijnliefhebbers enthousiast te maken. Wij maken gebruik van proefbladen, wijnbeschrijvingen en informatie over druivensoorten. We leren de deelnemers hoe ze moeten proeven en de belangrijkste begrippen. Na afloop is iedereen in staat een wijn te herkennen en te waarderen naar kwaliteit en smaak.

Wijncursus

Wij hebben in de loop der jaren tientallen cursisten mogen opleiden voor officiele wijnexamens (SDEN1, SDEN2, SDEN3), op verschillende kennisniveaus. Ook in de toekomst verzorgen wij deze cursussen. Laat het ons weten als u hiervoor interesse heeft. Dan houden wij u op de hoogte.

Wilt u meer weten over ons proeverij- en opleidingsprogramma, bel dan gerust met Fokke of Ruerd.
Of stuur een e-mail naar info@dewijnimporteurs.nl.