​Algemene Voorwaarden

Levering
Onze wijnen worden geleverd per hele doos van 6 of 12 flessen (vermeld bij de wijnen). Wij hanteren een betalingstermijn binnen 14 dagen na levering door middel van automatische incasso van het factuurbedrag. Bij uitblijven van de betaling blijven de geleverde goederen eigendom van De Wijnimporteurs maar voor rekening en risico van de koper.

Bonuskorting
Afhankelijk van de omzetafspraken zijn bonuskortingen bespreekbaar.

Bezorgkosten

Uw orderbedrag

Bezorgkosten

Minimum order tot € 450,00

€ 45,= bezorgkosten

> € 450,00

€ 25,= bezorgkosten

> € 600,00

€ 15,= bezorgkosten

> € 750,00 of bij zelf afhalen op donderdag in Sint Nicolaasga

geen bezorgkosten

Genoemde bedragen gelden voor uw totale orderbedrag, exclusief BTW.

Bezorging
Bestellingen gedaan voor woensdag 18.00 uur worden nog in dezelfde week voor het weekend bezorgd. Onze vaste afleverdagen zijn donderdag en vrijdag. Wij bezorgen uw wijnbestelling van meer dan € 750,- franco op uw adres binnen Nederland (met uitzondering van de Wadden- en Zeeuwse-eilanden). Bij bestellingen onder de € 750,- zijn wij genoodzaakt om een bijdrage voor vervoer door te berekenen.
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling donderdags op te halen (kantoor Sint Nicolaasga), zodat u geen bezorgkosten hoeft te betalen.


Transportschade
Bij transportschade (breuk of vermissing) adviseren wij u dit zo spoedig mogelijk aan ons te informeren en de vrachtbrief onder voorbehoud en met vermelding van de schade te tekenen. De niet geleverde flessen zullen dan z.s.m. alsnog aan u geleverd worden.

Overige voorwaarden
De Wijnimporteurs levert alleen aan horeca en (wijn)vakhandels. Alle prijzen op deze website zijn dan ook uitsluitend bestemd voor deze bedrijven. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Genoemde prijzen zijn per fles van 0,75 liter tenzij anders vermeld. Voor al onze wijnen geldt: leverbaar zolang de voorraad strekt en jaartallen en afbeeldingen van etiketten kunnen afwijken.

Wij verkopen geen wijnen aan personen onder de 18 jaar.

Sint Nicolaasga, februari 2020
De Wijnimporteurs B.V.

KvK Leeuwarden nr. 01106896
BTW nr. 8140.10.337.B01

Rabobank NL49 RABO 0130 0838 36