Martha's Porto, Ruby

Briljante robijnrode kleur, met elegante aroma's van rode vruchten, pruimen en gedroogd fruit. Goed uitgebalanceerd met volle en rijke smaken.

 
Heerlijk als aperitief of na de maaltijd met harde kazen of noten, karamel dessert, karamel borstplaat met appel en gembergelei, tatin tart, mandarijnen parfait. Serveren tussen 12-14ºC.
Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinto Cão, Tinta Amarela, Tinta Roriz / Tempranillo
Bodem van graniet en leisteen.
19.5 %
Sulfiet
kurk
750 ml
Portugal
Douro
582
6 flessen
Wijnhuis Martha's Porto

Martha's is een van de oudste porto familiebedrijven in Portugal waar traditie en hoge kwaliteitsnormen samenkomen. De tweede generatie van de familie begon dit avontuur met de commercialisering van de druiven in het gebied van Cambres en São João de Abrigos. Margarida Nogueira de Jesus, de jongste van drie kinderen die begon te bottelen en hun porto op de markt te brengen. De volgende generaties zijn altijd zeer alert geweest op de kwaliteit en de onderscheidend van het product. De huidige generatie focus zich meer op de uitbreiding van het familiebedrijf op internationaal vlak. Het hele proces wordt binnen de familie verwerkt, gaande van de teelt van de druiven, de wijnbouw, het bottelen tot de commercialisering daarvan.

Martha's Porto logo