Per Tutti, Montepulciano d'Abruzzo

Intense aroma's van rijpe kersen en frambozen, met een toets cacao en specerij. Weelderige textuur. Sappig, rijk en evenwichtig met een zijdezachte afdronk.

 
Een veelzijdige tafelgenoot dat vooral van vleesgerechten en zuiderse stoofpotjes houdt.
2018
Montepulciano
De vulkanische heuvels bieden een vruchtbare en poreuze ondergrond.
Fermentatie op schil bij 25°C gedurende 13 dagen. 40% van de wijn ondergaat een rijping in eikenhouten vaten gedurende 3 tot 6 maanden.
13 %
Sulfiet
schroefdop
750 ml
Italië
Abruzzo
556
6 flessen
Wijnhuis Per Tutti

Dit huis concentreert zich vooral op de traditionele druivenrassen. Ze passen de "Guyot" snoei wijze toe en de traditionele "Alberello" opvoeding voor de druivenstokken. Ze focussen de productie vooral rond de Primitivo, Nero d’Avola, Montepulciano en de Pinot Grigio.Per Tutti logo