Frison Brute Brûzer, Suver strakke bûltsjewyn

Een sprankelende mousserende en feestelijke bubbel, van Franse oorsprong. De brute Brûzer wordt uitsluitend gemaakt van geselecteerde druiven, geteeld in de regio Tournan en Brie. Hij heeft een lichtgele kleur met heldere reflecties, romig schuim en een fris en fruitige aroma. Het smaakprofiel onthult appel, peer en citrus in de nasmaak. Krachtige afdronk.

 
Mousserende droge wijn
Als smakelijk aperitief of als begeleider van sushi, lichte visgerechten maar ook bij scherpe gerechten uit de Oosterse keuken. En natuurlijk altijd als er iets te vieren is.
2020
Ugni Blanc
Kalkrijke grond met klei
RVS
10,5 %
Sulfiet
kurk met muselet
4,5 a 5,5 bar bij 20°C

750 ml
Frankrijk
Tournan en Brie

600
D'r is altyd wol wat te fieren!
6 flessen
Wijnhuis Compagnie Française des Grands Vins

Met meer dan 75 miljoen flessen die jaarlijks in meer dan 70 landen over de hele wereld worden verkocht, is Compagnie Française des Grands Vins de Franse topproducent van mousserende wijnen zonder champagne keurmerk. Met drie productielocaties en bijna 230 werknemers zijn de expertisegebieden uitgebreid tot alle marktsegmenten, van eenvoudige tot mousserende wijnen van hoge kwaliteit, tot de beste AOC-wijnen op de markt. Voldoen aan en overtreffen van de verwachtingen van de klanten is hun motto. In een competitieve markt geloven ze dat klanttevredenheid een loyaliteitsbelofte is.