El Paso del Lazo, Verdejo Viura

Verfrissende witte wijn met veel zomers fruit. Heldere bleke citroengraskleur. Middellange intense aroma's van citrus, limoen, perziken en rijpe ananas. In de mond droog, fruitig met aangename zuren en een middellange afdronk.

 
Droge witte wijn
Frisse witte wijn voor elk moment, mooie begeleider van licht visgerechten of schaal- en schelpdieren. Mooie terraswijn en een uitstekende huiswijn.
2018
Verdejo, Viura
RVS

12 %
Sulfiet
schroefdop
750 ml
Spanje
La Mancha
478
Vino de la Tierra de Castilla

12 flessen
Wijnhuis Hammeken Cellars

Hammeken Cellars is opgericht in 1996 en staat voor moderne Spaanse wijnen met  respect voor de herkomst en de druiven. Het gebied Castilla-La Mancha strekt zich uit over de hele zuidelijke helft van Spanje's Centrale Meseta . Het is acht miljoen hectare groot en bevat vijf provincies. De geschiedenis van de wijnbouw dateert van 200 voor Christus en is door de Romeinen geïntroduceerd. Vanaf die tijd is decwijnbouw een belangrijke cultuur in de streek La Mancha. De wijnen van El Paso del Lazo komen van ongeveer 30 jaar oude wijnstokken met een opbrengst van slechts 25 hl per hectare. De wijngaarden bevinden zich op een plateau op 500 tot 1000 meter hoogte.