Frison Brûzer, Hearlike sêfte bûltsjewyn

Zeer toegankelijk mousserende en feestelijke bubbel. Lichtgele kleur met heldere reflecties. Mooie en fijne cordon van bubbels en in de geur vers fruit. Het smaakprofiel onthult een beetje appel en peer met een verfrissende nasmaak van limoen.

 
Mousserende zachte wijn met een klein zoetje
Als smakelijk aperitief of als begeleider van visgerechten en desserts. Gaat ook mooi bij scherpe gerechten uit de Oosterse keuken. En natuurlijk altijd als er iets te vieren is. Uitstekende huiswijn.
2019
Ugni Blanc
Kalkrijke grond met klei
RVS
10,5 %
Sulfiet
kurk met muselet
4,5 a 5,5 bar bij 20°C

750 ml
Frankrijk
Tournan en Brie

469
D'r is altyd wol wat te fieren!
6 flessen
Wijnhuis Compagnie Française des Grands Vins

Met meer dan 75 miljoen flessen die jaarlijks in meer dan 70 landen over de hele wereld worden verkocht, is Compagnie Française des Grands Vins de Franse topproducent van mousserende wijnen zonder champagne keurmerk. Met drie productielocaties en bijna 230 werknemers zijn de expertisegebieden uitgebreid tot alle marktsegmenten, van eenvoudige tot mousserende wijnen van hoge kwaliteit, tot de beste AOC-wijnen op de markt. Voldoen aan en overtreffen van de verwachtingen van de klanten is hun motto. In een competitieve markt geloven ze dat klanttevredenheid een loyaliteitsbelofte is.